Ik zoek hulp bij Kinderen met stemklachten

Direct hulp nodig?

Bij wijze van uitzondering help ik kinderen met stemproblemen aangezien het niet verstandig is om te lang te wachten met de behandeling. De wachtlijsten in de meeste logopediepraktijken voor kinderen zijn momenteel enorm lang en dat kan de stemproblemen voor deze kinderen juist verslechteren. Dus wacht vooral niet te lang met de aanmelding. Deze kinderen krijgen wat mij betreft voorrang.

Kinderen ontwikkelen een hese of schorre stem door de omstandigheden thuis, op school of tijdens sporten. Het is goed om hier in gesprek met de betrokkenen en het kind meer zicht op te krijgen. De behandeling gebeurt zo veel mogelijk spelenderwijs en wat mij betreft altijd met één van de ouders erbij. Ouders en eventueel leerkrachten krijgen informatie en advies en gezamenlijk onderzoeken we de beste ingang tot het gewenste resultaat. Als dit uitblijft, is verder onderzoek via huisarts en mogelijk ook KNO arts nodig.

Naast oefenen in de praktijk kunnen we ook oefenen in de kerkzaal (werkt betoverend op kinderen), binnen tuin en zelfs ook buiten in de tuin van de grote St Bavo koepelkerk.  Ook organiseer ik soms Bubble Battles waarbij ik meerdere kinderen tegelijk stimuleer om elkaar uit te dagen met adem en stemoefeningen.

 

 

Neem contact op

Wil je een afspraak maken? Of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij je terug.